teisipäev, 30. oktoober 2007

Bowlinguks kind of kõlbmatu


Viis korda järjest Strike ja peale seda hakkasid juba vead sisse tulema. Saali edetabelisse pääsemiseks oleks pidanud 2 Strike veel saama.

Esimest korda sain Bowlingut mängima minnes kingad jalga panna. Mitte, et ma varasemalt oleks hirmsasti mängimas käinud. Magistrali bowlingus olid ilusasti nii 48 kui 50 number bowlingu kingad olemas.

Naised, ma tean mida te tunnete. Murdsin ka bowlingut mängides küüne ära. Päris enda sõrmeküüne, mitte geelika. Päris rõve.

4 kommentaari:

Tanza ütles ...

Tavaliselt bowlingut spetskingadega mängitaksegi ju, mismõttes said esimest korda kingad jalga? Oma kogemuste põhjal tean, et enne bowlingut tasub vähemalt viskekäel küüned lühemaks lõigata. Tean, mida sa tunned ;)

Oliver ütles ...

Esimest korda saingi jalga sellesmõttes, et ega ma varem eriti mängimas pole käinudki. Korra vaid naljaviluks seltskonna mõttes niisama sokkidega bowlingu kuuli veeretanud.

Allar ütles ...

Epu, epu, edevus on surmapatt ;)
Aga kes siis ikka kiidab, kui ise ei kiida?

Oliver ütles ...

Teeks siinkohal laias laastus lahterduse. On corporate blogid ehk/ja/või mingi ettevõtluse või ettevõtmisega seotub temaatilised blogid ja on personaalsed blogid ehk kõigest endaga seonduvat kajastavad egoblogid. See siin kuulub viimaste hulka, ehk ühegi ettevõtlusega otseselt seotud ei ole ning kirjutab personaalselt vaid mu enda tegemistest. Nii heas kui halvas. Head on ikka parem lugeda. Olgu see või surmapatt.