kolmapäev, 17. oktoober 2007

Google Docs Mobile

Olen Google Documentsi veebikeskkonna fänn. Mulle tulid täna head uudised.
Nüüdsest on Google Docs mõnusalt mobiiltelefonist kättesaadav. Internetis käivad pidevalt kuulujutud peatselt ilmuvast Google telefonist mis on rahvasuus saanud juba omale hüüdnime "GPhone". Nädal tagasi ostis Google ära Soomlaste tehtud ülilaheda keskkonna nimega Jaiku, mida isegi olen provinud ja kasutanud. Nagu Twitter aga paremini integreeritud mobiiltelefonidesse. Jaikul on olemas nii aplikatsioon Nokia Symbian S60v3 platvormile ja samuti mõnus Widget.

Google näib töötavat täie auruga, et oma tooteid ja teenuseid järjest enam mobiiltelefonikasutajatele mõnusalt kättesaadavaks teha.

Google Docs Mobile võimaldab hetkel vaid veebis loodud dokumente vaadata. Välja arvatud veebis tehtud presentatsioonid. Kuid eks see on vaid lähiaja küsimus mil seegi väikene probleem lahendatud saab.

Ma kasutan näiteks Google veebipõhist dokumendihaldust poenimekirja koostamiseks. Päeval panen kirja mida poest on vaja ning poodi minnes võtan telefonis ostunimekirja lahti ja hakkan mööda riiulitelabürinti orienteeruma.

Mobiiltelefoniga Google Docsi kasutamiseks suuna oma mobiiltelefoni veebilehitseja aadressile: http://docs.google.com/m

Viide: Google Docs Mobile

3 kommentaari:

Allar ütles ...

Krt, ma kommenteerin siin liiga palju vist :)

Igatahes tahtsin öelda, et ma olen Google Notebooki fänn. Kasutan seda oma töö organiseerimiseks. Ja eraelu ;)
Docsini ei ole veel jõudnud. Aga kavatsen projektijuhtimise sinna üle viia. Üldse Google vahenditele ehitada firma töökorralduse. Hea mõte mis?

Oliver ütles ...

Väiksema ettevõtmise asjaajamised saab kindlasti tasuta Online vahenditega korda aetud. Minuteada Wiki't pole veel Google teinud, mida saaks samuti väiksema ettevõtmise Intranetina kasutada.

Allar ütles ...

Ei ole jah wikilaadset asja, aga mul on kuri tunne, et midagi sellist ikka tuleb ;)