teisipäev, 30. oktoober 2007

Sony Ericsson K850i mobiiliblogimine nurjus

Mõtlesin, et hakkan otsapidi mobiiliblogijaks. Üldse ei taha õnnestuda. Ligi tund ja rohkemgi veel olen nuputanud kuidas peaks toimima ja miks ei toimi uue Sony Ericsson K850i mobiiltelefoniga mobiilselt Bloggerisse blogimine. Telefon teatab järjekindlalt, et postituse publitseerimine nurjus.


Telefon on brand new. GPRS/WAP/MMS seaded on tellitud. Internetis saab telefoniga käia nii telefoni WAP browseriga kui Sony Ericsson PC suitega. Kõik toimib. Välja arvatud Bloggerisse postitamine, mille jaoks ma selle telefoni hankisin, et seda suurepärast võimalust demoda.

Selle üle ei peaks vast väga rõõmustama, aga ma ei ole oma probleemiga üksi. Google teab sarnaseid juhtumeid veelgi, kuid lahendust ei paista kuskilt.

Pildil on pildistatud väidetavalt kõige vingema Sony Ericssoni K850i CyberShot 5MPix telefon-fotokaga lumivalget seina laualambi säästupirni valguses. Neid tumedamaid jutte ei ole palja silmaga näha.

Urmas kindlasti teab miks sellised silmaga nähtamatud säästulambi jutid pildi peale jäävad.

--

Saadetud Sony Ericssoni mobiiltelefonilt

1 kommentaar:

Urmas ütles ...

Ei, ma ei oska midagi tarka arvata. :-(
Ehk saadakse pilt kaamera sensori erinevatest piirkondadest erinevatel ajahetkedel? Proovi tavalise teleka pildist pilt teha.