esmaspäev, 14. jaanuar 2008

Müüa lumelauapüksid

Mul on väga head lumelauapüksid. Praktiliselt parimad mis tollal kaubandusvõrgus saadaval olid. Funktsionaalse poole pealt olen nendega ülirahul. Panen nad müüki, sest võibolla keegi tahab endalegi sama ägedaid pükse kui mul.

Eestvaates täitsa vinks-vonks korralikud püksid. Kui sa juhtud olema 195cm pikk, siis nad istuvad sulle pikkuse poolest täpselt sama hästi kui mulle.

Hästi mõnus nende pükse juures on see, et neil on jalgevahel säärtel lukuga avatavad õhutusavad. Teinekord kui hirmsasti lauaga mäel ukerdada, siis võib palav hakata ning just selle jaoks on abiks need lukud avada. Lukkude otsas on nöörist ja kummist väikesed nupsud mis võimaldavad ka kindaga väga lihtsalt ja mugavalt lukke avada ja sulgeda. Seega väga hästi ventileeritavad püksid.

Põlvekohal on veel lukuga tasku. Täpselt küll ei tea miks see koht just kõige parem on tasku jaoks, kuid seal ta on.

Samuti on tagumiku peal küllalt suured taskud kuhu mahub vabalt ka suurema formaadiline mägede kaart. Tagataskud on lisaks lukkudele veel kaetud ka väikeste klappidega, et isegu kui lukk lahti ununeb, siis klapp kaitseb lume taskusse mineku eest.

Tavalistele küljepealsetele taskutele on ühele poole veel sisse ehitatud omakorda veelgi väiksem tasku kuhu saab turvaliselt eraldi näiteks toa või autovõtmed paigutada.

Osad joped toetavad funktsionaalsust kus jope alumise ääre saab ühendada kokku pükstega üheks. See võimalus on ka nendel pükstel. On eraldi kinnitused külgedel ja taga, millega saab jope pükste külge kinni panna, et lisaks lumelukule jope küljes vältida veel omakorda lumeluku kõhupeale tulemist. Näiteks peale suuremat paksu lume sisse kukkumist.

Säärte otsas seespool on loomulikult veel omakorda truki ja krõpsuga korralikud lumelukud. Äge vidin nende juures on aga see, et nende sääre lumelukkude otsas on veel mõlemal jalal üks väikene plastikust jubin mis käib lumelauasaapa paelte vahele. See on nagu väikene konks, mis on lumelauasaapa paelga küljes ning eesmärk on see, et vältida lumeluku ülespoole liikumist kui sa end ise parasjagu väga aktiivselt liigutad. Et lumelukk ei saaks saapa peal ülespoole liikuda.

Lisadena või "tuuninguna" on mul ema poolt lisatud pükstele veel traksid. Selg ei ole paljas ja ei teki seda momenti, et mingil imekombel püksid niipalju alla vajuksid, et lumi sisse tuleks.

Tegelik müügipühjus ongi pigem see, et need püksid on mulle siiski tiba suured. Just keskelt, mitte niivõrd pikkuselt. Kui sa juhtud teadma kedagi kellel on natukene suurem ja tugevam kõht kui mul, siis ma oleks hea meelega nõus oma väga head lumelauapüksid mõninga summa eest loovutama, et omale siis natukene kitsama lõikega püksid asmele võtta.

Poes samahead püksid koos allahindlusega olid ligi 1600 krooni. Annaks oma väga head püksid ära näiteks 800 krooniga. Poole hinnaga juba allahinnatud uute pükste hinnast.

1 kommentaar:

Anneli ütles ...

Kui püksid pole leidnud veel uut kandjat, kuuluta ka www.swb.ee-s. Ehk näkkab!