laupäev, 5. jaanuar 2008

Mis on blog?

Lihtsas inglise keeles on Commoncrafti mehed teinud väikese kolme minutilise lühiülevaate sellest mis asi see blog või maakeeli ajaveeb on ja miks seda võiks kellegile üldse vaja olla.



Viide: Mis on ajaveeb?
Viide: Commoncraft

Üldjuhul olen seda usku, et kõik peab olema nii võimalikult lihtne kui võimalik. Selle Commoncrafti video juurde jõudsingi tagasi tänu Sten'i blogile kus Sten leidis end samuti võlutud olevat lihtsast ja efektiivsest ideede jagamisest. Need samad CommonCrafti mehed kasutavad oma nö. äris kõige lihtsamaid vahendeid ideede visualiseerimiseks ja selles lihtsuses on oma ilu.

Viide: Commoncrafti töövahendid

Siinkohal viitakski samuti ühele väga lihtsale ja küllaltki lahedale videoloole mis räägib ameerikalikult ausalt sellest, kust tulevad asjad. Kõik need asjad mis meid igapäevaselt ümbritsevad. Kuidas nad saavad meie ümber ja kuhu nad siit kaovad, kui me neid enam üks hetk ei kasuta. The Story of Stuff with Annie Leonard. Selle kodulehe ülaosas hakkab peale mõningast laadimist jooksmas see sama "Story of stuff" videolugu mis kestab 20 minutit ning mida on võimalik ka eraldi teemade kaupa vaadata.

Kahe minutiline sissejuhatus Annie pikale videole.


Kui see klipp tekitas sinus huvi, siis sama filmi täispikka versiooni saad vaadata "Story of Stuff" kodulehelt.

Viide: Story of Stuff with Annie Leonard

Kommentaare ei ole: