laupäev, 21. veebruar 2009

Windows Live Messenger End-of-Life

Täna hommikul tegin avastuse, et ma ei saa enam vanaviisi Windows Live Messengeri kasutada. Minu olemasolev veel eile korralikult sõnumeid vahetanud programm täna enam ootamatult ei tööta.

Päris huvitav olukord. Ei mäleta, et Windows Live meeskond oleks kasutajaid sellest teavitanud, et eelolevast nädalavahetusest alates ei saa enam olemasolevat Live Messengeri versiooni kasutada. 

Kõigil neil, kes on harjunud Messengeri igapäevase suhtlusvahendina kasutama, kuid ei ole seda teinud süsteemiadministraatori õigustes, on kindlasti väga lõbus. Nad ei saa ise oma jõududega isegi uut versiooni paigaldada. Selleks tuleks keegi targem kodust välja ajada, kellel on piisavalt priviligeeritust uuema versiooni installeerimiseks.

Aga ega tasuta teenustel vist polegi garantiid, et nad järgmisel päeval veel edasi suvatsed oma ülesandeid täita. Kasvõi siinne Bloggeri keskond tõenäoliselt võib kasvõi homsest öelda, et vabandust poisid, aga pood on tänasest suletud. Oma kogunenud informatsiooni kättesaamiseks peate järgima kirjeldatud juhtnööre. Olgu nendeks juhtnöörideks siis kohustus mõni kahtlane tarkvarajupp installeerida või kellegi kontole mõned kopikad kanda.

Viide: Windows Life-Cycle Policy

2 kommentaari:

eevald ütles ...

compability mode is Teh Keyword.

Anonüümne ütles ...

Kasuta Meebot.