kolmapäev, 15. aprill 2009

Singapore - day 1

Singapuris kohal. Suurusjärk kolm tundi lendu Amsterdami ning sealt 12 tundi ja ligi 10600km Singapuri. Kui valge inimene on harjunud öösiti voodis magama, siis 12 tundi lennureisi istudes ja toolil väherdes on omaette kogemus mida väga rohkem kogeda ei sooviks.
From N82 - Singapore day 1

Siin saab vähemalt 24h higine olla. Sooja kohaliku termomeetri järgi +33 kraadi ja niiskust niipalju, et kõik kleepub koguaeg. Hommikul tuli paduvihma.

Viide: Pildiklõpsud telefonist. Esimesest õhtupoolikust kohalikel tänavatel.

3 kommentaari:

henrik ütles ...

mine kindlasti loomaaeda ja lausa kaks korda -- õhtune night safari on elamus omaette. ning sulle kui tehnikahuvilisele on kindlasti meeltmööda kaks suurt kaubamaja: Funai ja Sim Lim City, aga viimases tasub ostmisega ettevaatlik olla, võid tõmmata saada, kuigi esialgu tunduvad hinnad ulmeliselt odavad.

Oliver ütles ...

Tänud viitamast. Me just mõtlesime, et kas öösafaril on loomad plastikust ja mootoriga või mitte. Et ega pimedas turistid ei näe, millega tegu. Et äkki on lihtsalt heliefektid ja põõsas sahistavad loomad sinna radade äärde pandud. Aga vaatame järgi, kui siia tagasi satume.

henrik ütles ...

see öö on neil jah päris ägedalt tehtud, näeb loomi oma suht harjumuspärases keskkonnas toimetamas -- kala püüdmas, ringi hüppamas jne. öises džunglis on niisama ka päris lahe ringi jalutada ja meie saime lisaks tohutu troopilise paduka, mis ei lõppenudki ära, aga tekitas seal pimedas ladisedes vahepeal väikse õudusfilmitunde :)