kolmapäev, 20. jaanuar 2010

Telefonilaadijast käevõru

Pean tunnistama, et ma oleks üks nendest veidrikest, kes kannab oma igapäevases tehnovarustuses kaasas telefonilaadijat/andmesidekaablit. Ta on igaks juhuks kotis, juhuks kui tahaks pilte või videoklippe arvutisse tõmmata. Muusikat telefoni juurde panna või telefoni vahepeal laadida. Vahel tuleb ette, et on tarvidus suisa mobiiltelefonist andmesidemodem teha ning sülearvutiga väljaspool WiFi leviala korraks internetti minna.  Tänapäeva moodsad telefonid oskavad seda kõike vaid ühe kaabli abil.

Ühel andekal välismaa noorel on olnud sama probleem või vähemalt tuttav olukord minu poolt kirjeldatuga. Ta võttis telefoni datakaabli, pisut pehmet riiet,  nõela ja natukene niiti ning meisterdas valmis käevõru. Sellise mille sisse läheb telefoni datakaabel peitu ja mida ei ole häbi käe peal kanda. 
image

Lisco is a USB cable that wraps around your wrist like a snake. Giving a purely functional object a second meaning for the consumer in the form of a bracelet. You can use the USB snake to recharge your mobile through your laptop while travelling, transfer your pictures from your camera or just use it as a data cable for your portable hard drives.

Tulemuseks on aksessuaar mida on lihtne ja mugav kaasas kanda. Vajadusel saab käevõrust kiirelt telefonilaadija ja andmesidekaabel telefoni arvuti külge ühendamiseks.
image

Tõenäoliselt ma ise ei ole küll päris sihtgrupp sellise ehte kandmiseks, kuid kel huvi, siis sellist vidinat ise valmistada ei tohiks ka üleliia keerukas olla.

Seni olen igapäevaselt kasutanud analoogse tööpõhimõttega helkurit. Väga praktiline ja lihtsalt kasutatav. Keegi pole öelnud, et käevõrust helkuri sisse ei võiks veel omakorda USB datakaablit paigaldada.

Viide: laurenthongisto.com
Viide: Laurent Hongisto - Lisco

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Jah, päris originaalne mõte selles suhtes:)