pühapäev, 27. august 2006

Trepi tänava teetakistus vol2

Mingi aeg tagasi ma kirjutasin sellest kuidas mul majataga Trepi tänaval käivad mingid rammumehed betoonkamakaid ühest kohast teise kangutamas. Ega sest muidu poleks muud hullu, aga need betoonkamakad on natukene ka liiklusmärkide eest, et takistada autodel sõitmist seal kus nad sõitma ei pea. Liiklusmärgid on aga üldjuhul vist selleks, et tagada ohutumat liiklemist kõigile liiklejatele. Antud situatsioonis ei mahu see aga mõnele lihtsalt pähe.

Jubedad pätid ikka. Liiklust korraldavad nö. tavalised märgid ei lähe neile üldse korda ja kui seepeale liikluse korraldajad panevad midagi mõjusamat teepeale liiklust korraldama, siis lõhutakse see lihtsalt ära ja kõrvaldatakse, sest kellele meeldiksid reeglid mis sunniksid käitumisharjumusi muutma?

SP_A0015
Vahepeal on suudetud kollane betoonist liiklusekorraldaja täitsa kraavi ajada. Eelmine kord jäi ta teepeale tänu sellele, et tõenäoliselt ei leitud rammu kivi tõstmiseks üle teepiirde. Nüüd seekord on kivi mööda teed edasi lohistatud kuniks teepiirde ja maapinna vahele on suurem vahe jäänud ja siis see kivi sealt vahelt läbi surutud ning suusaraja poole teele saadetud.

Viide: Liiklusmärgid on lollidele

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Oot kas mingitel puhkudel on lubatud ka trummist ülesse või Hiiult alla mööda seda tänvat sõita?
Ma polegi aru saanud millal see tänav suletud on ja milla avatud. Korra ju kukkus seal see Ragn Sells alla.
Aga kui pidevalt suletud ta seal siis aitaks vast torude paigaldamine mõlemi tee otsa.

Oliver ütles ...

Seal kunagi vist üleval otsas olidki torud otsapidi maasees, aga need on maha lõigatud sealt.

"Nõmmel asuv Trepi tänav suleti keelumärki eiravate autojuhtide vältimiseks betoonist takistustega.

“Küsimuse lahendamiseks sulgesime Trepi tänava Vana-Mustamäe tänava poolsest otsast umbes 700 kg raskuste betoonist poolkeradega,” ütles transpordiameti liiklusteenistuse direktor Mati Songisepp.

“Jalakäijad ja jalgratturid saavad takistustest mööduda, kuid autod mitte.”

Poolkerad paigaldas AS Signaal ning Songisepp loodab, et uued takistused püsivad kauem kui varasemad. Trepi tänava mõlemasse otsa on paigaldatud ka sissesõitu keelavad liiklusmärgid. Jalgrattaga võib Trepi tänaval liigelda." EPL Online - http://www.epl.ee/artikkel/350157

tm ütles ...

a kui see tänav kinni on (minu teada ametlikult juba peaaegu 10a) siis miks seal on märk, et kolmekümne ala lõpeb ära? Eelmisel nädalal oli ta seal veel olemas, ma ei tea, kuidas nüüd lood on.