laupäev, 3. veebruar 2007

EMT konkurss "Tuleviku mobiiliteenused"

EMT'l on käima lükatud üks tore konkurss kus kõik saavad hinge pealt ära rääkida millest nemad unistavad, et milline võiks mobiiltelefon välja näha või milliseid mobiilseid sisuteenuseid nad telefonilt kui oma igapäevaselt kaaslaselt ootaksid. Päris palju rahvast on sinna juba oma unistustest ja ideedest kirjutanud.
Lugesin vist suurema osa neist läbi, et millest siis inimesed unistavad mida nende mobiilne kaaslane nende heaks teha võiks. Üllatas mind aga natukene see, et umbes 95% sellest millest mobiiltelefonide kasutajad unistavad on juba praegu tegelikult mobiilteleondides olemas ning ka sisuteenused mida kasutatakse on täiesti kasutataval kujul olemas. Lihtsalt tundub, et enamus ei ole kursis mis laias maailmas toimub ega oska olemasolevaid võimalusi kasutada või lihtsalt pole seda neile piisavalt oskuslikult kommunikeeritud, et nad nendest võimalustest teadlikud oleks.
Ma ei saaks öelda, et need on elementaarsed asjad, aga paljud unistajad saaksid oma unistused reaalsuseks teha ka lihtsalt kõigepealt telefoni kasutusjuhendi läbi lugedes või tutvudes mobiilsideoperaatori lisateenuste võimalustega.

Sellele samale ideekonkursi lehele peaks ühe osa veel juurde tegema kus väikeste näpunäidetega suunata unistajaid oma unistuste poole, ehk anda vihjeid selle kohta kuidas nende unistused teoks saaksid, sest enamus soove on kõik ka vist EMT tooteportfellis olemas. Saaks ühe korraga terve hunniku uusi teenusekasutajaid juurde.

Müüginipp mobiiltelefoniteenuste müüjatele. Kui te müüte mobiiltelefone või lisateenuseid siis küsige millisest mobiilsest tootest või sisuteenusest klient veel unistaks, et mis võiks olemas olla. Väga suure tõenäosusega on see juba olemas ning seda annab ju kohe kiirelt ka kliendile müüa.

Viide: EMT ideekonkurss

Omast kogemusest soovitaks kindlasti sellisest konkursidest osa võtta. Kunagi ei või teada mida head selle tulemusena sündida võib ning üldjuhul on sellised üritused ellu kutsutud vaid selleks, et kasutajate elu lihtsamaks, paremaks, mugavamaks teha.
Ükskord võtsin samasugusest asjast osa. Võitsin ära, käisin vestlusel, pärast maksti kolm aastat koolikulusid kinni. Tasub proovida.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Tänud hea sõna eest!
Ettepanek, et spetsialist peaks esitatute võimalust-võimalikkust kommenteerima, on super - kindlasti teeme ära. Aitähh!

(Kaja, seekord emtikana, mitte sportlasena siin lugemas-kommenteerimas :)