neljapäev, 22. märts 2007

Maatriks


Tahaks kiita uut tehnika "ostujuht" ajakirja Maatriks. Lugesin esimese numbri läbi. Täitsa meeldis. Nupukesed on nupukesed. Need jooksevad igapäev uudistepealkirjadena üle ekraani. Ei midagi uut. Aga isiklikul kogemusel põhinevad ülevaated ja hinnangud olid toredad lugeda.
Fotokate võrdlused koos Pentax K10D ülevaatega olid head kuna aparaadi omadusi ning kasutusmugavust oli vaadeldud mitte ainult tehnilise spetsifikatsiooni põhjal vaid selle poole pealt kuidas aparaati tõesti ise kasutada ja millised on käepärased ning tõesti vajalikud uued võimalused.

Auto helivõimenditest ma palju ei tea. Lugesin helivõimendeid võrdleva loo läbi ja sain jällegi natukene targemaks nende hingeelu kohta. Üllatav põhjalikus oli kasvõi see, et maakeeles ei ole vist palju selliseid ülevaateid kus võimendeid võrreldes need ka juppideks lahti keeratakse ja vaadatakse "mis karul kõhus" ning kui kvaliteetselt ja puhtalt on näiteks trükiplaat joodetud.  

Viide: Maatriks

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Idee on hea ja isegi peab vist minema seda ajakirja lähemalt uurima. Kuidas kas tal on Eesti turul elulootust?

Suurim konkurent täna on Digi mis on minu meelest omale tänu kerge jutuga leidnud kindla tarbijaskonna. Sellist süvenenud materjali paljud ei taha ei oska lugeda mõista ja lugejaskond jääb väikseks. Sellist asja saab lubada selline ajakiri aga ainult juhul kui tal on head sponsorid.

Kas PC-World ikka ilmub Eestis või kadus see ka? Pole ammu enam vaadanud kas teda lettidel on.