neljapäev, 22. märts 2007

Picnik

Leidsin laheda kodulehe. Lahe sellepärast, et ta on nagu Picasa aplikatsioon, ainult et internetis. Kui siiamaani pidid oma pildid enne internetti laadimist arvutis õigeks keerama, teravust, värvi temperatuuri ja veel võibolla üht-teist korrigeerima, siis nüüd on kõik pildistamisjärgne korrektsioonide tegemine veebi toodud.

Veel erutab mind see, et Picnic nimeline sait on seotud ka minu Picasa ning Flickri piltidega, ehk võtan vabalt ühe oma tuhandetest piltidest oma Picasa albumist, editeerin, lisan efekte ja mudin seda pilti igatepidi ning võin sealt samast picnicust ta tagasi oma Picasa albumisse salvestada koos kõigi tehtud muudatustega.  

Pealegi seesait näeb hea väljaa. Kujundus on mulle meelepärane. Üks lahe nipp on näiteks see kui lehe üleval vasakul ääres oleval logol klikkida, siis vähemalt Firefoxi browseri puhul hüppab kogu leht nii suurelt full screeniks, et isegi ühteig tüütut aknaäärt ei jää kuhugile.

Kui sul endal ei juhtu Picasa või Flickri kontot olemas, siis saad võtta ja "mudida" ka sealseid demo pilte või suisa internetist ise mõne pildid võtta ja seda natukene modifitseerida ja meelepäraselt ilusamaks tuunida.

Viide: Picnik

Kommentaare ei ole: