neljapäev, 29. märts 2007

Segway i2 - Innovation in motion

 Küll on meil ka tänavatel kõiksugu eksklusiivseid masinaid liikumas nähtud, aga no Segway'd ei ole veel siinmail tänaval vuramas kohanud. Korra vaid messisaalis sõitmas näinud.

Pilt tehtud täna lõuna paiku Tallinnas Viru McDonaldsi kõrval.

Kui mõni aeg tagasi hakkas üha enam ja enam tänavatele uusi väikeseid motorollereid tekkima ning oodatakse sellekski hooajaks suurt rollerite buumi, siis ma ootan huviga millal Segway'st võiks linnainimese igapäevane transpordivahend saada. Sellega liikumine näeb välja veel natukene nagu ulmefilmis.

Hinnad alates 4999 dollarist. Baltikumi edasimüüja asub Leedus. Või on lähim hoopis Segway Nordic Rootsis?

Ise eelistaks siiski kontoriinimesena võimalikult palju jalgsi käia. Niigi seda kõndimist on tänapäeval üha vähem ja vähem. Eile panin udupeened õhukese tallaga kingad jalga. No et oleks peaagu nagu Nike Free, et käid paljajalu väljas. Õhtul arvasid kannad jooksutossu sees, et ilma korraliku kannapehmenduseta päeva otsa ringi trampida polnud just parim idee.

Tallinna tänavatele oleks kohane vast Segway maasturi versioon. Vähemalt vanalinnas liiklemiseks.




Viide: Segway i2

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Nägin tõenäoliselt neid samu raekoja platsis ringi kimamas. Neil on ikka nii pirakad rattad küll tegelikult, et seal sõitsid nad küll täitsa vabalt.

Aga tore. Rahval raha ei napi.

Anonüümne ütles ...

Eelmise üks huvitavamaid nähtusi linnas. Jäid mul Narva maantee piirkonnas päris mitmel korral silmade alla.
Aga nüüd kui vaatasin mis see mõnes kohas politsei sõiduvahendina reklaamitud toode maksab. Auts, tahaks öelda.

Oliver ütles ...

Ma sisimas loodan, et mida rohkem neid toodetakse, seda odavamaks nad muutuvad. Tavalised 15-20tuh maksvad motorollerid hakkavad üha enam igapäevasteks sõiduvahenditeks saama. Kui Segway'd suudaks ka poole odavamalt toota, siis poleks ime kui sellest võiks linnas rollerile tubli konkurent saada.

Anonüümne ütles ...

isiklikult eelistaksin vast Segway't kuigi rolleril istudes oleks tihti vast mugavam liikelda. Samas ma istun niigi palju igapäev kontoris.