pühapäev, 27. aprill 2008

69. Rabajooks

Hoian traditsiooni üleval. Harku metsas on kaks korda aastas üks päris äge üritus. Rabajooks. Hallipäised (tõenäoliselt endised kõvad sportlased) jooksuhundid kõrvuti 10 aastaste väikeste Erki Noole kergejõustiku- ja Jaak Mae suusakooli kasvandikega. Sinna vahele siis veel muidugi igast soost ja vanusest rõõmsameelseid tervisesportlasi.

Täna oligi rajal tempo paras jooksmiseks koos ühe umbes 60 aastase üleni valgete juustega vanema härrasmehega. Ta küll lõpetas just vahetult enne mind. Alguses päris pikalt proovisid tempos püsida noored spordiklubide kasvandikud. Ei mäletagi kas jooksid nemad eest ära või jäin mina neist maha. Tempo oli natukene alla 5min/km.

Viide: Rabajooksu vimplid läbi aegade.
Viide: Henri pildid 69. rabajooksult

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tegin "väikse fotosessiooni" peale jooksu, nii et kui su aeg oli üle 27 minuti, siis võid hea õnne korral ennast siit üles leida:) http://nagi.ee/photos/henri/sets/89515/

Oliver ütles ...

Suurimad tänud, Henri. Leidsingi end piltidelt. Loodan, et sa ei pahanda kui sealt pildivalikust ühte pilti kasutan siin blogis illustratiivse tähendusega möödunud võistlusele.

Anonüümne ütles ...

mu 5-aastane plika läbis selle maa ka omal jalal, 3-aastane oli pool maad kukil - aga see on traditsioon, isegi esimesed korrad enamik maad isa kukil läbitud.

see seltskond nagu üldse ära unustatud?

kepikõnnitädid ka - ja neil on vaja ikka mitmekesi kõrvuti käia, et kiiremad mingil juhul ohtult mööda ei saaks (ma oleks mitu korda kepiga vastu vahtimist saanud)