kolmapäev, 3. september 2008

Edicy

EdicyNatukene patriootlikusest, natukene vaimustusest kiidaksin sellise kodumaise taustaga ettevõtmist nagu Edicy. Patriootlikusest ütleks, et meite poisid on millegi väga lahedaga hakkama saanud.

Edicy nime all on tegemist siis ühe ülilihtsa kodulehe loomise keskkonnaga. Ma ei tea, et saadaval oleks väga palju lihtsamaid võimalusi kodulehe loomiseks, kui seda pakub Edicy kodulehe keskkond.
image

Google laseb samuti väga lihtsalt oma keskkonnas koduleht valmis voolida vastavalt vajadustele ja sealjuures küllaltki erinevatele vajadustele. Edicy puhul tooks plussiks välja kasvõi selle, et nii lihtne ja mugav teenus on meie emakeeles kättesaadav. Praeguse internetipõlvkonna lapsevanemad vast kõik ei räägi vabalt inglise keelt. Edicy abiga peaks täiesti jõukohane oma ettevõtmistest internetis teada anda.

Ise jõudsingi Edicy juurde tagasi seeläbi, et soovitasin seda kodanikule, kes ise HTML’ist, CSS’ist, PHP’st ega MySQL’ist polnud vähimatki kuulnud. Tundus, et see võiks just sellisele inimesele olla parim võimalus oma sisu loomiseks internetis.
image

Neil ei ole veel tasuta versioonis väga palju kujundusi kodulehtedele välja pakkuda, kuid olemasolevad on mulle väga meeltmööda. Oluliselt kenama väljanägemisega kui seda enamus teised tasuta kodulehemootorid pakkuda suudavad.

Lihtsalt näpuharjutuseks kolme alamlehega Edicy kodulehe tegemiseks kulus mul vast 5 minutit. Muidugi ma tahaks sinna igasugu advanced featuure mis võimaldaks lehe struktuuri ühte ja teistpidi liigutada ning sisu kategoriseerida jne. Algajamale lihtsa kodulehe ja blogi valmistamiseks kindlasti üks parimaid ja ilusamaid keskkondi mis hetkel saadavad.

Neile kes esimest kodulehte on tegemas, kindlasti soovitan.

See ei olnud reklaampostitus. Mulle lihtsalt meeldib kui asju tehakse lihtsalt ja ilusalt. Selles lihtsuses on omamoodi ilu. Pealegi tulemus näeb päris hea välja.

Viide: edicy.com

1 kommentaar:

Jüri Kaljundi ütles ...

Täna jäi veel ette üks eesti poiste ehk Sauruse uus rahvusvahelisele turule suunatud (uus?) teenus: http://sauropol.com/