reede, 27. märts 2009

Kadunud kõrvaklapimummu

Ma üldiselt siiani väga ei ole asju ära kaotanud. Küll aga juba päris mitmendat korda on mul ära kadunud üks “mummu”. Ma ei tea mis selle asja nimi on eesti keeles ning ma ei tea kust neid juurde saab.
image

Tegemist on telefoni kõrvaklappide kummist vidinaga mis läheb kõrva sisse. Neid tuli alguses komplektis vist 2 või 3 tükki kaasa, aga aja jooksul on nad kõik kuhugile tänavale jäänud. Taskust kõrvaklappe välja võttes on need kummist mummud väga altid maha pudenema. Suure tõenäosusega teevad nad kadumise katset just siis kui sa oled kiirel sammul rahvarohkes kohas kõndimas. Eriti just siis on seda mahakukkunud mummut kõige keerulisem uuesti maast üles leida.

Metsloomad üldjuhul proovivad oma kasuka selliselt värvida, et nad ümbriteseva loodusega hästi sobituks. Urbaniseerunud inimese kõrvaklapimummud on samuti ilusasti hallid tehtud. Halli kiviklibuse asfalti pealt on neid ikka väga raske leida. Põgenemiskatse ja maskeerumine tuli ühel mummul täna järjekordselt väga hästi välja.
image

Kui neid peaks kuskil müüdama, siis saaks uued osta. Siiani pole veel silma hakanud, et neid kuskil müüdaks. Koss Spark Plug’ide jaoks on tagavara mummud olemas. Umbes 10 eurot pakk.

4 kommentaari:

tm ütles ...

Võin pakkuda. Mul on helehalle mummusid üle. Kõrvaklapid ise läksid katki ja uutel käivad valged küljes.

Indrek ütles ...

Ka minul on konkurentsitult suurim ühe mummuga kõrvaklappide kollektsioon Eestis - sel lihtsalt põhjusel, et MITTE KELLELGI pole pähe tulnud neid mummusid siin eraldi müüma hakata ja iga kord tuleb uued klapid osta.

K ütles ...

Mul on roosasid! Kevade lemmikvärv ja puha!

gisgis ütles ...

No vat siis milline äratundmisrõõm...tuleb välja, et ma pole sellise murega üksi (o: Ma nimelt kaotasin ka eile just oma mummu ära.