neljapäev, 30. aprill 2009

Panther Airbone

Käimas üks järjekordne hullus millest ma veel hästi aru ei ole saanud. Täna internet oli siutsusid täis, et rahvuspapud jõudsid lõpuks kohale. Rongile minnes nägin juba kodanike uhkelt kollaste ja mustade rahvusmustris ketsidega Balti jaamas ringi patseerimas. Moekas värk.
image

Retroratast garaazis putitades otsisime kummivoolikut ventiili parandamiseks ning otsides tuleb ikka silmad lahti ringi vaadata.

Lisaks vajalikule kummivoolikule leidsime ühed vast juba aastaid lae all seisnud ja tolmu alla mattunud ketsid. Nii kui neid nägin, siis meenusid kohe need uued ja moodsad üleshaibitud rahvuspapud.

image

Kusjuures see ruuduline sisevooder on neil päris moodne. Ketsi tootjaks Panther ja mudeliks Airbone. Mu esimesed krõpsuga tossud olid samuti Panther. Krõpsuga talvetossud samuti.

Miks ma sellest haibist aru ei saa on see, et mul olid ju väiksena samasugused ketsid igapäevaselt jalas. Sai nendega joostud nii, et talda kulusid augud. Mida ma aga mäletan, oli see, et nende ketsidega sai koguaeg jalataldu põrutada kui puuotsast või ehituselt alla hüpata. Kruusateel joostes tundsid iga kivi talla all.

Krõpsuga tossud oli ikka hoopis teine tase ketsi kõrval. Oluliselt mugavamad ja pehmemad jalas. Sellepärast ma ei saagi aru, et miks neid ketse niiväga peaks ostma, kui nendega nii mugav ja pehme käia pole. Kõiksugu muud jalavarjud peaksid justkui kõndimiseks oluliselt mugavamad olema.

Viide: Rahvuspapud vallutavad südameid

2 kommentaari:

tm ütles ...

Converse'i ketsid on kah endiselt ülimalt populaarsed. Ja tõesti, nad ei ole kõige mugavamad, aga ilusad on nad ikkagi! St neid ostetakse ainult selle pärast, et oma ilumeelele ja edevusejanule pai teha. Rahvuspapusid natuke mõnel muul eesmärgil ehk ka. Need on ju nii ilusad mustrid, mida millegi pärast nii vähe kasutatakse.

Anonüümne ütles ...

EHHEEE, need papud on aga hollandi paritoluga ja kuskil keldris oli yks punane suur kott kus voib neid ilusa ruudulise voodriga papusid veelgi olla aga vb olla on see juba kusagil mujal lae all...:-)