teisipäev, 18. mai 2010

Need on ju eelmise aasta hinnad

Mõnel ilusama ilmaga lõunatunnil kuubikust põgenedes oleme silmitsi seisnud ühe päris ilusa söögikohaga. Nimelt Coca-Cola Plaza taga Rotermanni keskuse hoovi peal on küllaltki noobli väljanägemisega söögikoht - imagePlatz.

Päris mitu korda on peast mõte läbi käinud, et võiks ju neilegi külla minna. Päevapakkumiste hinnad on olnud suurelt ukse kõrval väljas ja kesklinna piirkonna kohta isegi mitte niiväga ülemõistuse kallid. Esimapilgul.

Täna oli soe ilm. Suurepärane Platzi nimelise söögikoha külastamiseks. Saab väljas päikese käes istuda. Mõeldud - tehtud.

Väga maitsev toit. Täiesti OK teenindus. Jahedama tuuleiili saabudes pakutakse tekkigi ümber. Mitte vähimatki pole söögikohale ette heita. Tellisime toidud päevapakkumiste valikust.

Väikene muie tekkis hetkel, kui meile päevapraadide eest arve esitati. Hinnateadlikud ja hinnatundlikud nage me oleme, oli meelde jäänud, et päevasupp on 39, päevapasta 58 ja päevapraad 68. Nii nagu väljas kirjas oli. Summad arvel olid aga hoopis midagi muud.

Küsides selgitust, et mis asjaoludel erinevad päevapakkumiste hinnad ukse kõrval oleval sildil ja meie arvel, teatati meile sinisilmselt, et need, mis on ukse kõrval, need on eelmise aasta päevapakkumiste hinnad.

Täpselt samad eelmise aasta hinnad on neil ka tänase päevani oma kodulehel üleval. image

Kiire arvutus ütleb laias laastus, et Platzi päevapasta hind on aastaga tõusnud ligi 18%. Vähemalt läks neil seekord õnneks ligi 18% soodsama hinnaga terve laudkond omale sööma meelitada. Toit oli sellegipoolest väga maitsev ja rahvast jagus sinna küllaga.

Viide: Platz

1 kommentaar:

Allar ütles ...

Haha, eelmise aasta hinnad, lollimat juttu annab ikka välja mõelda...